برای درخواست طلاق و تهدید زوج چه کنم؟

دسته بندی : خانواده | طلاق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.اگه میشه این سوال ونمایش ندیدسوال قبلی رودرخواست کردم ولی نمایش دادید
باعرض سلام.من چندساله ازدواج کردم هروقت خواستم جدابشم همسرم گفت به همه میگم موقع ازدواج بامن باکره نبوده ای وهمیشه تهدیدم کردومن همیشه می ترسیدم دروغشوکسی باورکنه الان که میخوام درخواست بدم بازهمین حرف وتکرارمیکنه وتهدیدم میکنه چه راه حلی دارم سرکارنمیره نفقه نمیده سربازی هم نرفته میخوام قانونی اقدام کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ جهت درخواست طلاق میبایست یا یکی از مصادیق عسر و حرج را احراز کرده و ب اثبات برسانید و یا با زوج در اینخصوص توافق کنید امکان اقدام توسط عدم پرداخت نفقه با بررسی شرایط وجود دارد.لیکن بهتر است بدوا نفقه را مطالبه حقوقی نمایید و بعد با محکومیت و عدم پرداخت دعوای طلاق مطرح کنید.در خصوص تهدید ایشان هم اگر توانایی برای اثبات دارید میتوانید شکایت کنید زیرا بنوعی تهدید ب اضرار حیثیتی هست ک عنوان مجرمانه دارد لیکن بنظر دعوای مطالبه نفقه و فراهم نمودن مقدمات جهت اثبات عسر و حرج بر شکایت کیفری تهدید ارجح هست.بیان همه راهکارها و موارد در این مقول نمیگنجد.بهتر است از مشاوره تلفنی با احدی از متخصصین بهره مند شوید موید باشید