ترک منزل و تقاضای تمکین

دسته بندی : خانواده | تمکین
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من با خانومم مشکل پیدا کردم رفته خونه پدرش ماشین منو که به نامشه ولی مدارک و قولنامه و رسید انتقال حساب من به فروشنده خودرو به نام من هست که برا استرداد خودرو اظهار نامه نوشتم ولی جواب نداده و مطمئنم میخواد مهریشو اجرا بزاره که ماشین رو قانونی توقیف کنه از طرفی چون ترک منزل کرده میخواستم اظهارنامه ترک منزل هم بزنم ولی چون همون روز بهش پیام دادم اگه برنگردی خونه رو آتیش میزنم میترسم درخواست ترک منزل رد بشه چیکار کنم که هم ماشینمو پس بگیرم هم ترک منزل رو اثبات کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما بدوا میتوانید جهت دریافت مشاوره کامل از گزینه ی تماس استفاده نمایید ولی بصورت مختصر عرض میکنم ،که اظهارنامه جهت برگشت به منزل به ایشان بدهید و پس از انقضای مدت مقرر در اظهارنامه ،اقدام به طرح دعوی تمکین نمایید . موفق و سربلند باشید