الزام به تنظیم سند علیه وراث

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
یک برگه از پدربزرگ خود داریم مبنی براینکه زمین خود را به ما فروخته است(در حقیقت هدیه کرده و پولی دریافت نکرد) و اثر انگشت هم زده و اعضای وقت شورای شهر هم امضا کردند
بعد از مدتی که پدربزرگ در قید حیات نیست میخواهم مراتب را پیگیری کنم
چ کاری باید انجام بدهم؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی شما می توانید علیه کلیه وراث تحت عنوان الزام به تنظیم سند اقدام نمایید