وسایل خانه برای کیست و حضانت فرزند دختر

دسته بندی : خانواده | حضانت
ام سلمه شمس ناطری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من ۶سال هست ازدواج کردم و یک دختر ۴ساله دارم شوهر من ب مدت ۱سال هست هیچگونه رابطه جنسی با من ندارد و به مواد مخدر گل اعتیاد دارد قصد جدایی دارم و دو سوال
۱ حضانت دخترم
۲ وسایل خانه
مربوط به کدامیک از ماست ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام. سوال 1.حضانت فرزند تا 7سالگی با مادر می باشد و از 7 تا 9 سالگی با پدر می باشد مگر عدم صلاحیت پدر را اثبات نمایید یا توافق نمایید. 2.وسایل خانه نیز اگر جز لیست سیاهه قید شده یا مدارکی مانند فاکتور و شهود توانایی اثبات مالکیت بر ان را داشته باشد.برای زوجه می باشد و وسایلی که شوهر برای استفاده در زندگی مشترک تهیه نموده متعلق به مرد بوده همچنین اگر مدارکی بر مالکیت وسایل وجود نداشته باشد وسایلی که برای استفاده ی زن می باشد برای زن و وسایلی که مورد استفاده مرد می باشد برای مرد و بقیه وسایل مشترک بین زن و شوهر می باشد.