فسخ معامله و استرداد ثمن معامله

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده یک ماه پیش یک ماشین خریدم که فروشنده بعداز مدتی سند خودرو رو ارائه نکرده من فهمیدم که ایشون ماشین رو با چک خریده و سند به اسم خودش نیست و فروشنده اصلی ادعا کرده که تا زمانی که چک پاس نشه سند نمیزنه و اتفاقا چک هم پاس نشده و صاحب سند میخواهد ماشین رو توقیف کند من هم از فروشنده اصلی و هم از واسطه ای که چک داده و پاس نکرده در ضمن پول ماشینو از من گرفته شکایت کردم
از شما بزرگواران راهنمایی میخوام

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی با مراجعه به دفتر خدمات قضایی اظهارنامه فسخ قرارداد و استرداد ثمن معامله اقدام نمایید تا در صورت توقیف ماشین از ناحیه فروشنده اولیه بتوانید به شاخص روز مبلغ داده شده را مسترد نمایید