31 شهریور 1400

دست نوشته ای مبنی بر اخبار اموار برای همسر

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.پدر بنده سال ۸۳ یه دست نوشته تنظیم کرد که بعد از مرگم همه اموال منقول و غیر منقولم اجازش است دست مادرم همه بچه هاشم امضا کردیم دونفرم غیر امضا کرده حالا خواستم ببینم این نوشته معتبره چون مادرم قصد داره اموال پدرمو بفروشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم این دست نوشته وصیت محسوب شده و هر شخص فقط می‌تواند نسبت به یک سوم اموالش وصیت کند و وصیت نسبت به بیش از یک سوم نیاز به رضایت ورثه دارد ضمن آنکه تا دست نوشته مشاهده نشود نمی‌توان از میزان اعتبار آن مطمعن بود در صورت نیاز می توانید از مشاوره تلفنی استفاده کنید موفق باشید