دادخواست انحصار وراثت و تقسیم ترکه

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
ام سلمه شمس ناطری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با برادرم سر تقسيم ارث مشكل دارم ،يه گاراژ٧٠٠متري داريم و يه خونه كه داده مهدكودك اجاره، حاضرنيست بعدازاين همه سال سهم منا خواهرمو از اين اجاره ها بده

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام شما می‌توانید اقدام به طرح دادخواست انحصار وراثت نمایید و بعد از آن با داشتن گواهی انحصار وراثت، دادخواست تحریر ترکه و تقسيم ترکه را مطرح نمایید.