اعسار از پرداخت و تقسیط

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من برای پرداخت مهریه اعسار زدم رد شد حکم قطعی شد و اجرائیه صادر شد برای پرداخت کل سکه که ۱۵۰ عدد بود.دوباره اعسار زدم و قبول شد و به دوسکه پیش و هر ده با یک سکه محکوم شدم و حکم قطعی شد
سوال من:
من جلب داشتم برای پرداخت کل مهریه آیا الان رفع جلب میشه؟
سوال بعدی آیا برای اعسار دوم دوباره اجرائیه صادر میشه برای پرداخت؟
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه پیش قسط را پرداخت نکنید جلب برای پرداخت پیش قسط صادر می شود ن کل مهریه.خیر مجدد اجرائیه صادر نمی گردد