اعطای وکالت فروش و....

دسته بندی : حقوقی | وکالت
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
برای فروش ماشینم به کسی وکالت فروش دادم اما باهاش مشکل مالی خوردم و براش اظهارنامه هم فرستادم اما ترتیب اثر نداده میخوام توقیف پلاکم بگیرم میخواستم راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی اگر اعطای وکالت در راستای فروش خودرو بوده است می توانید با مراجعه به راهور و یا دفاتر خدمات قضایی و ارائه مبایعنامه تقاضای توقیف پلاک نمایید. موفق باشید