طلاق به درخواست زوج و ....

دسته بندی : خانواده | طلاق
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من با زنم مشکل پیدا کردم چون سر من کلاه گداشتن عدا درست نمکنه هیچ کاری نمکنه خانوادم فوش میده منو هم همچنین خودم میتونم طلاقش بدم مهریه ندم چند ماهع تو عذابم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربر گرامی ۱_ تهیه غذا، نظافت منزل، نگهداری فرزندان و حتی شیردادن به فرزند قانونا از جمله وظایف خانم نمی باشد و در صورت انجام به درخواست مرد میتواند اجرت امور مزبور را دریافت نماید. ۲_مرد در هر زمان می تواند همسر خویش را طلاق دهد ولیکن موظف است کلیه حقوق مالی خانم از جمله مهریه، نفقه،اجرت المثل ایام زندگي مشترک و در صورت امضای شرط تنصیف نصف اموال بدست آورده پس از انعقاد عقد نکاح را پرداخت نماید. البته درصورت عدم توانایی پرداخت یکجای مهریه می تواند درخواست اعسار و تقسیط مهریه نماید. ۳_درصورت توهین و فحاشی با ارائه ادله می توانید شما و خانواده علیه ایشان طرح شکایت تحت عنوان توهین و هتاکی نمایید. موفق باشید