الزام به تنظیم سند رسمی سیم کارت

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک خط موبایل خریدم حدود هجده سال پیش ولی بنام نزدم ولی اکنون از فروشنده خواستم بیاد بنام بزند قبول نمی کند من هم نوشته ای ندارم که خط را حریدم لطفا بفر مایید چه کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربر گرامی با ارایه ادله ای از جمله شهادت شهود ،اقرار، و.... وبا استناد به تصرفات مالکانه طولانی مدت دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت ایشان مطرح نمایید. موفق باشید