الزام به تنظیم سند رسمی و اخذ پایان کار

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند رسمی ملک
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام خدمت تبریک سال نو ..سعوالی داشتم خدمتون بنده دکسال پیش خانه ای خریدم که صاحب قبلی حیاط این خانه را با ۳۰ متر از کوچه مجاور که متعلق به شرکت نفت است ونمیفروشد خانه ای مجزا ساخته وسند این دو خانه یکی است الان بعد از دوسال شهرداری خانه را به نامن نمیزند ومیگوید ۳۰ متر را باید تخریب کند وگرنه خانه ها رو تفکیک نمیکند وبه نام ما نمیزند الان این اقا نه ۳۰ متر را خراب میکند نه خانه را به اسم من میزند دوبار شکایت کردم جواب آمد مشخص نشدن علت دعوی در صورتیکه همه چیز رو برایقاضی خود این اقای صاحب خانه آمد وتوضیح داد الان از شما خواهش میکنم یه راه حل بدین در ضمن این خانه به اسم پدر اون اقا هست با وکالت پدرش فروخته به به ما کل سرمایه ی من همین خونست چکار کنم ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و اخذ پایان کار بطرفیت مالک مطرح نمایید . موفق باشید