نحوه دادخواست الزام به تمکین

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. آیا به زنی که مدام موجب جراحت شوهر در دعوا میشود (خشونت)نفقه یا مهریه تعلق می گیرد؟ ضمنا جهت صدور عدم تمکین چه باید کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام مهریه که یک دین است و ارتباطی به مسائل دیگر ندارد. اما اگر همسر شما منزل را ترک نموده میتوانید دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید و در صورت عدم تمکین نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد.