عقد دائمی دختر باکره نیاز به اذن پدر دارد

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یه دختر باکره هستم سال قبل یه آغای متاهل وارد زندگیم شد و با کلی کلک و فریب منو شیفته خودش کرد و یه شب گفت باید عقد بخونیم ما نامحرمیم گناه داره و فلان... منم گفتم اجازه خانواده باید باشه،چون پدرم با ما زندگی نمیکنه و زن دگه ای داره این آغا هم گفت لازم نیست چون پدرت با شما زندگی نمیکنه خلاصه یک ساعت بعدش گفت من عقد رو جاری کردم خودم وکیل شدم از طرف تو، مهریه تو بگو منم یک هزار دلار گفتم اما الان که وقت سیغه تمام شده میگه من دایمی خوندم و تو زن منی 😐من دیگه نمیخام باهاش باشم تکلیف من چیه ؟؟ لطفا راهنماییم کنید! اصلا عقد موقت ما قبول شده یانه؟؟ که الان طرف ادعا می‌کنه که دایمی خونده 🙄من که رضایت دایمی نداده بودم الان تکلیف من چیه؟ زنش هم خبردار شده و چندتا عکسها و چت های منو از گوشی شوهرش گرفته و‌تهدیدم می‌کنه که البته من حس میکنم خود این نامرده خودشو جای زنش جا زده و منو میترسونه 🥺هم چنین مستقیم چند بار تهدیدم کرده چون خودش دعا نویسه میگه به هیچ‌وجه نمیزارم با کسی دگه ازدواج بکنی برات دعا نوشتم و فلان کردم ...! واقعتشم حس میکنم بخت مو با دعا بسته 🥺

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام عقد دائمی دختر باکره نیاز به اجازه پدر دارد،در غیر اینصورت عقد صحیح نیست. در خصوص عقد موقت نیز اگر مدرکی در میان نباشد و مدت تمام شده دیگر تمدید نکنید و ادامه ندهید.