31 شهریور 1400

تقسیم زمین مشاع توسط دو شریک

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت حضرتعالی . ببخشید من دیروز سوالم رو کامل بیان نکردم اگه زحمتی نیست دوباره فرستادم خدمتتون ممنونم یه ملک به صورت ساختمان 2طبقه به مساحت 80 متر مربع میباشد 5دانگ این سهم بنده میباشد 67 متر مربع 13 متر هم سهم الارث عموی بنده 1دانگ. حالا رفته کارشناس اورده قیمت زدن 624 میلیون تومان بعدش من اعتراض کردم 70 میلیون خرج ساختمان کردم اون رو کارشناسان 3نفره کم کردن تقریبا شد 556 میلیون تومان حالا سهم عموی بنده میشود 88 میلیون . میگه من نمیخوام باید 10سال که سهم من اونجا خالی بوده باید کرایه واجاره بدی به نظر کارشناس هم اعتراض نداره حالا من چکار باید بکنم ایا مبلغ ایشان رو به حساب دادگستری واریز کنم یا چه کار کنم ممنونم از لطف شما

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم دوراه وجود دارد یا باید باهم توافق و یکی سهم طرف مقابل را خریداری نماید یا از طریق دادگاه دستور فروش گرفته و سهم وی را به صندوق دادگستری واریز تا دادگاه سند را به شما انتقال دهد