توقیف اموال بابت مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .مهریه اجرا گذاشتم ...ماشین توقیفی خورده هست..ولی ماشین بیرون نمیاره و یک جا پنهان کرده چیکار باید کنم ماشینش برای مهریه بردارم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام با توجه به اینکه به صورت سیستمی توقیف صورت گرفته و قابل نقل و انتقال نیست.اما حتما باید خودرو مشاهده شود تا به پارکینگ منتقل شود و مراحل اداری آن انجام شود و بتوانید مالک آن شوید.