طلاق به درخواست زوجه

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من الان چهار ساله با شوهرم به مشکل برخور م سه ساله هم مهریمو گذاشتم اجرا سه بار به شوهرم جلب گرفتم از دادگاه ولی نتونستم بگیرمش فرار کرده الان بازم جلب و تمدید کردم شده چهارمین جلب اصلا نمیتونم بگیرمش خودم به نفقه محکوم شدم ولی بچم نه محکوم نشده ولی خرجشو نمیده پدرش میشه راهنماییم کنین که چطور غیابی طلاق بگیرم خودم وکیل دارم ازش پرسیدم که من چطور غیابی طلاق بگیرم بهم گفت که یه سال طول میکشه چون به نفقه محکوم شدی میشه بگین من چطور غیابی طلاق بگیرم میخوام زود طلاق بگیرم تموم شه خسته شدم به خدا😔😔

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی طلاق از جمله حقوق زوج است و زوجه صرفا تحت شرایطی از جمله اثبات عسر و حرج و یا تحقق شروط ضمن عقد می تواند تقاضای طلاق نماید.طلاق به درخواست زوجه قطعا زمان براست ولیکن درنهایت نتیجه و رای گرفتن اهمیت دارد. پیشنهاد می گردد جهت اظهارنظر دقیق مشاوره تلفنی انتخاب تا پس از اطلاع از کلیه جزئیات به بهترین نحو راهنمایی گردید. موفق باشید