مطالبه نفقه و توهین و....

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر خانم 22 ساله هستم یکساله عقدیم
من و همسرم بحث و دعوا زیاد داریم تا این حد ک همسرم منو میزنه منم دست روش بلند میکنم متاسفانه
خانواده بنده هرچی ب خانوادش گفتن ک بیاید باهم صحبت کنیم مشکلشون چیه ک دست رو دخترم ا بلندمیکنن نیومدن ما رفتیم برای صحبت ک داد و بیداد کردم گوشی همسرمو خاموش کردن و نذاشتن با ما ارتباط داشته باشه هرچی میگفتیم با خودش میخایم حرف بزنیم پدرشوهرم نمیذاشت و میگفت کاری دارین ب خودم بگین خلاصه ک رفتیم خونشون داد و بیداد و بی احترامی ک ب خانواده من گفتم گمشید از خونم بیرون و حرفای رکیکی ب من و خانوادم زدن و کلی بحث شد و گفتن ک بریم دادگاه و ما اومدیم یک هفتس خبری نیست از همسرم گوشیش خاموش هستش و خبری ازش نیس یعنی اصلا ادمی نیست ک اهل طلاق باشه برای ترسوندن فقط این حرفو میزنه ب من یک هفتس ن جوابمو میده ن چیزی میخاستم ببینم نفقه یا پولی ک ماهانه ب من میدادم همونم نمیده دیگ
میخاستم ازتون مشورت بگیرم ک از لحاظ قانونی چطور میتونم متهمشون کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی بدوا توصیه می گردد حتما از مشاوره خانواده راهنمایی و کمک بگیرید. درخصوص امور حقوقی اولا از زمان انعقاد عقد زوج موظف به پرداخت نفقه زوجه می باشد بنابراین می توانید دادخواست مطالبه نفقه بطرفیت ایشان مطرح نمایید. ثانیا درصورت درگیری و ضرب و جرح ،توهین و فحاشی اگر اثاری از درگیری اخیر باقی است کلانتری مراجعه مراتب را صورتجلسه و نامه معرفی به پزشکی قانونی دریافت نموده و سپس تحت عنوان ضرب و جرح، توهین و.... علیه ایشان طرح شکایت نمایید. موفق باشید