مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت

دسته بندی : خانواده | مهریه
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من در دفترخانه ی ازدواجم مهریه ام را اجرا گذاشتم ولی تا کنون ابلاغیه نیامده پدر دفتر ثبت چندبار مراجعه کردم جواب درستی ندادن واجرت مثل ونفقه ام هم اجرا گذاشتم دستم به جایی بند نیست و درخواست طلاق به علت عسر وحرج دادم وفیلمی در خصوص این موضوع دارم ولی متاسفانه قاضی قبول نداره من باید چیکار کنم تا به حق و حقوقم برسم وطلاقم صادربشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام جهت اجرای مهریه بعد از دفتر ازدواج باید به اجرای ثبت مراجعه کنید و این پروسه یک هفته تا دوهفته طول میکشد،حضورا پیگیری کنید. در خصوص طلاق باید دلایل محکمه پسند داشته باشید.