میزان دیه متعلقه برای فرزندان

دسته بندی : خانواده | نفقه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
حدود نفقه برای دو فرزند پسر یکی ۱۷و یکی۱۲ساله برای امسال چقدراست؟
روش غیر حضوری برای درخواست افزایش نفقه هست؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی نفقه فرزندان با توجه به بررسی تمکن مالی پدر توسط کارشناسان نفقه تعیین می گردد ولیکن به طور کلی حدود ۲ الی ۲۵۰۰ تعیین می گردد. جهت درخواست تعدیل از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست تعدیل نفقه ثبت نمایید. موفق باشید