آیا در صورت اقدام مذکور به مشکل میخورم؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده بیل مکانیکی دارم پیمانکار پول بنده رو نمیده الان ۳سال هست که براش کار کردم مبلغ ۱۶۰میلیون پولم مونده اونم پول رو نمیده هیچ قراردادی ندارم ولی حساب کتابهامون تو پیامک و واتساپ معلوم هست الان میخوام دستگاهمو بیارم و میخوام جای پولم ابزارآلات بردارم مثل موتور برق و کمپرسور بادی دیزل آیا به مشکل میخورم ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🙏

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ چنانچه قراردادی مجزا اعم از عادی یا رسمی بین شما منعقد شود ک تحویل ابزار در قبال وجه طلب یا دین بوده و شخص مدیون حق ادعا و طرح شکایت در خصوص انهارا از خود ساقط نماید بعید است که مشکلی علیه شما ایجاد شود بنابر این بهتر است اگر تمایل ب دعوای مطالبه وجه ندارید و ب طریق مذکور میخواهید اقدام کنید مراتب را بصورت مکتوب و با توافق طرفین اعلام و صورتجلسه نمایید موید باشید