01 مهر 1400

ایا امکان انتقال سند زمین واگذاری مسکن و شهر سازی وجود دارد ؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

زمینی در سازمان زمین شهری از 34 سال پیش به نام اینجانب بوده تازه زمین رو پیدا کردم ایا امکان الزام به سند میسر است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر برگ واگذاری زمین و مسکن سابق و فرم جیم نام شما باشد و سازمان مسکن به دلیل عدم احیاء و احداث بنا سلب مالکیت نکرده باشد می توانید با اخذ جواز ملک را ساخته و با پرداخت حقوق دولتی آن از سازمان مسکن سند اخذ نمایید