الزام به تنظیم سند علیه ایادی ما قبل

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ملکی را پیش خرید کردم پس از گذشته زمانی ملک را به شخص دیگری فروختم که فرد اول نتوانسته سند به نام ایشان ثبت کند (اینجانب در قولنامه فروشم قید کردم که هیچگونه تعهدی نسبت به تنظیم سند ندارم) حالا کسی که من ملک را به فروختم از بنده شکایت کرده اند ایا مشکلی برای من پیش میاید؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

کاربر محترم سلام روند دادخواست الزام به تنظیم سند به این شکل است که باید ایادی ماقبل را طرف دعوی قرار دهد،با توجه به اینکه مسئولیت تنظیم سند را از خود بری کرده اید،ظاهرا مشکلی برای شما پیش نمی اید.