دستور موقت حضانت فرزند

دسته بندی : خانواده | حضانت
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . بنده مورد ضرب و شتم همسرم قرار گرفتم و این بار اول نیست یک سال است شب و روزم شده دعوا و کتک . الان در منزل پدری هستم و از همسرم شکایت کردم . بچه هشت ماهه دارم که فقط شیر خودمو میخوره الان شوهرم پسرم رو ورداشته و تهدید میکنه به او شیرخشک میدهد درحالی که من شیر دارم آیا در این خصوص میتوانم شکایتی ازش داشته باشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی با توجه به اینکه حضانت فرزند تا هفت سال تمام با مادر است شما می توانید دستور موقت حضانت و برقرای حضانت از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام تا فرزند به شما تحویل گردد و در ضمن نفقه فرزند برعهده پدر است پس از تحویل طفل می توانید جهت مطالبه نفقه خود و فرزند نیز اقدام نماییدو در خصوص ضرب و شتم نیز چنانچه آثار کبودی و ... بر اعضاء بدن دارید می توانید نسبت به آن نیز ثبت شکایت نمایید