انتقال ملک به نام فرزند غیر رشید

دسته بندی : حقوقی | املاک
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام . من از همسرم جدا شدم و سرپرستی دخترم تا ۱۸سالگی با منه و چون شوهرم معتاد بود قاضی هیچ حقی بهش نداده و از همه چی منع کرده . میخام با شخص دیگه ای ازدواج کنم و سوالم از شما اینه آیا من زمینی ب اسم دخترم بزنم پدرش میتونه اون زمین رو از دخترم بگیری یا ن؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی اگر فرزند شما زیر ۱۸سال باشد امکان فروش ملک توسط مولی علیه یعنی پدرش وجود دارد چرا که حضانت فقط مربوط به نگهداری از طفل است و به امور مالی مربوط نمیشود . موفق و سربلند باشید