عدم ثبت ازدواج دائم

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یه خانم مطلقی را عقد داعم کردم به ۱۴ سکه ولی ثبت نکردم هنوز و فهمیدم بعد طلاق همسر قبلیش دوباره رجوع کرده به شوهر اولش برا همین ثبت نکردم عقدما و ۳ ماه جدا شدم ازش حالا رفت شکایت کرده و دادگاهم به من گفت عقدتونا ثبتش کنید من میخوام ثبت نشه چکار میتونم بکنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید در دادگاه ثابت نماید که خانوم پس از طلاق به شوهر پیشرو نموده و عملاً پس از رجوع عقد نکاح قبلی مستمر و ثابت می شود و امکان ثبت عقد نکاح جدید وجود ندارد