توقیف اموال زوج به عنوان مهریه

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .من و همسرم پنج ساله جدا از هم زندگی میکنیم و دارم سکه مهریه میدم .رفتم انگشترطلا خریدم فاکتورش بنام خودمه .اگه به طلا فروش بفروشمش و ایشان پولشو واریز کنه به کارت پدرم آیا زوجه همسرم می‌تونه جهت برگشت اون پول اقدام کنه .جریان چی میشه .آیا با کپی فاکتور طلا یا عکسش می‌تونه طلا رو توقیف کنه جهت مهریه.خواهشا به دوتا سوال جواب بدید .تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم خیر اگر پول به حساب خودتون واریز نشود همسرتون نمیتواند توقیف کند و صرفا اموالی که به نام شما باشد قابل توقیف می باشد و انگشتر طلا در صورتی که در ید زوجه باشد و فاکتور به نام شما باشد به عنوان اموال می تواند معرفی کند که شامل حال شما نمی شود و کپی فاکتور ارائه گردد در صورتی که طلایی وجود نداشته باشد قابل توقیف نمی باشد با تشکر