شرط باطل ضمن عقد نکاح

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام درصورتیکه در شروط ضمن عقد حق طلاق داده شود و ذکر شود که مهریه در صورت جاری شدن حق طلاق باطل است. ایا امکان دارد که مهریه قبل از درخواست طلاق گرفته شود؟ و در صورتیکه که همسر از حق طلاق استفاده کند ایا مهریه گرفته شده پس گرفته می شود؟ و اینکه ایا حق طلاق و حق تنصیف اموال جایگزین مهریه می شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی شرط مزبور باطل بوده و قابلیت استناد ندارد.و به محض وقوع عقد نکاح زوجه مالک مهریه گشته و حق هرگونه دخل و تصرف نسبت به آن دارد.وکالت در طلاق و یا حق طلاق و شرط تنصیف ارتباطی با مهریه نداشته و دو مقوله ی جداگانه می باشد. موفق