ازدواج مجدد دختر باکره

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت به خير ،دختري باكره هستم و طلاق از نوع بائن غير مدخوله داشته ام و شناسنامه ام تعويض شده است ،براي ازدواج مجدد چه مداركي و شرايطي لازم است ؟آيا براي دفترخانه بايد طلاق نامه ارائه شود و در آزمايش ازدواج مجدد لازم است ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی خیراصولا طلاق نامه نیازی نیست ،مگر دفترخانه ی ازدواج الزام نماید ، ولی آزمایش خون نیاز است مدارک شناسایی کفایت میکند . موفق و سربلند باشید