اعطای وکالت در طلاق بنحو مشروط

دسته بندی : حقوقی | وکالت
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من میخوام حق طلاقو بگیرم از همسرم چون ازش چند مورد خطا دیدم کلی خودش قول داده که دیگه انجام نمیدم اینبار ولی چون دفعه های قبلم قول داده ولی زده زیرش دیگه اعتماد ندارم وگفتم باید خق طلاقو بدی به من وگفته باید بریم بنویسیم در صورت اینکه ازم خطا دیدی حق طلاق با تو میتونی اقدام کنی در غیر این صورت این حق طلاق که بهت دادم باطل هست میشه بهم بگید چه متنی بنویسم که وجعه قانونی داشته باشه وبتونم من اقدام کنم اگه ازایندفع حالم برای خودم بده برای خودم شرمنده ام اینکه بقیه شوهر دارن منم شوهر دارم اینکه بقیه میپرسیدن شوهرت کو مجبور بودم صدتا دروغ بگم شوهری که جز دروغ کاره دیگه ای بلد نیست بد کاری کردی با اعتمادی که تازه داشت جون میگرفت حالا دیدی مرض از خودته دیگه این زندگی ....متاسفم واسه خودمش چیزی دیدم باید حتما ثابت کنم یا لازم نیست همین که بگم این کارو انجام داده حق طلاقو میتونم بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی درصورت اعطای وکالت بنحو مشروط بدوا می بایست از طریق مراجع قانونی تحقق شرط را اثبات و سپس دادخواست طلاق مطرح نمایید. موفق باشید