07 خرداد 1401

انتقال ملک طبق قولنامه بنام همسر

دسته بندی : حقوقی | املاک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ۲۰ سال پیش بنا به دلایلی خانه ر قولنامه ای زدم به نام خانمم تو بنگاه..هیچ پولی رد بدل نشد.البته تو قولنامه نوشته شده نقدا پرداخت شد.انشعابات هنوز بنام منه چطوری میتونم برگردانم.خ قولنامه ای است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ با توجه به مبایعه نامه فیمابین، در حال حاضر خریدار (همسرتان) مالک ملک شناخته می شود و صرف بودن انشعابات بنام شما،، در حق و حقوق ایشان خللی وارد نمی نماید، چرا که خریدار می توانند الزام جنابعالی را به تنظیم سند رسمی انتقال ملک درخواست نمایند و متعاقب آن پس از صدور سند ملکی، جهت تغییر انشعابات بنام خود اقدام نمایند.. هر چند که تحت شرایطی نیز می توانید فسخ و یا ابطال قولنامه حسب مورد را نیز مطرح نمایید که در این مقـوله نمی گنجد و نیاز به بررسی بیشتر و ملاحظه قولنامه و راهنمایی و راهکار لازم دارد که در صورت لزوم از طریق مشاوره تلفنی می توانید اقدام نمایید..