مطالبه نفقه و ترک انفاق ....

دسته بندی : خانواده | مطالبه نفقه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ‌‌دخترمبا همسرش دعوا کرده وبا من مادر امده از خونه شوهرش در خونه رو قفل زده دنبال زنش نمیاد چه کار باید بکنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی بدوا مراتب تعویض قفل درب منزل را توسط مرجع انتظامي صورتجلسه نموده و استشهادیه ای دراین خصوص تهیه نموده سپس تحت عنوان ترک انفاق، ممانعت از حق طرح شکایت کیفری نموده و یا درصورت عدم تمایل به طرح شکایت کیفری دادخواست مطالبه نفقه بطرفیت زوج مطرح نمایید. موفق باشید