مطالبه مهریه به نرخ روز و تاخیر تادیه

دسته بندی : خانواده | مهریه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام واحترام درسال 92 شخصی به ما30میلیون تومان مهریه بدهکاراست ازایشان 3فقره سفته 10میلیون تومانی از شخص بدهکارگرفتیم وقرار براین بوده درطی80قسط مهریه را پرداخت کند متاسفانه تابه الان هیچ قسطی به ماداده نشده. حالا اگر این سفته ها به اجرت بذاریم طبق تعرفه روز که 10سال از عدم پرداخت مهریه میگذرد اگربخواهیم به روز محاسبه کنیم این 30میلیون ازسال 92تا به الان چقدر به ماتعلق میگیرد؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید سپاس گذارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربر محترم میتوانید مهریه را با نرخ روز باتاخیر تادیه دریافت نمایید