مهریه عندالستطاعه و اقدام نسبت به آن

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وسال نو مبارک.خواستم من اگه بخوام طلاق بگیرم وعندالقدره ذکر شده در سند ازدواج .واینکه همسرم خونه وماشین بنام داره .منتهی سند دست پدرشون هست .آیا میتونم مهریه رو بگیرم یانه....بااینکه همسرم هم اعتیاد داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه سند بنام همسرتان باشد صرفا جهت نگهداری سند نزد پدر باشد شما می توانید اقدام نمایید