ازدواج مجدد همسر

دسته بندی : خانواده | ازدواج مجدد
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من زوجه هستم و میخوام جدا بشم یه سالم خونه دار بودم دلیل یا مدرکی برا طلاقم ندارم ، شوهرم لج کرده میگه اصلا طلاقم نمیده الان نزدیک به یه ساله این موضوع پیش اومده حکم تمکینم زده من نرفتم قاضی هم حکم ازدواج مجدد بهش داده الان من اگه اون ازدواج کنه میتونم طلاق بگیرم ،یا اگه بتونم مهریه بهم تعلق میگیره با این شرایط؟ ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر مهریه حق شماست و به شما در هر صورت تعلق میگیرد اگر مردی بدون رضایت زن اول و اخذ اجازه دادگاه، ازدواج دائم مجدد انجام بدهد. زن اول می تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند