مفهوم نیم عشر دولتی در دعاوی خونواده

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
ارغوان اصغری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

نیم عشر دولتی چقدر میشه و چرا دادگاه خانواده این جریمه رو برای بنده فرستاده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام .کار برگرامی نیم عشر به معنای نصف یک دهم هست یعنی همان یک بیستم .که در دعوای مطالبه مهریه زوجه باید پرداخت کند وبسته به میزان مهریه دارد ودرنهایت بعداز محکومیت زوج به پرداخت مهریه این نیم عشر نیز از زوج دریافت می شود .