پرداخت مهریه به نرخ روز

دسته بندی : خانواده | مهریه
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در سال ۹۵ خانم بنده مهریه ۳۰۰ عدد سکه رو به قیمت روز ، سکه ای یک میلیون تومان از طریق ثبت به اجرا گذاشت، بعد از تقاضای اعسار بنده و در نهایت حکم دادگاه تجدید نظر مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان به قیمت روز آن زمان مهریه شد و از آن موقع تا الان بنده ماهی دو میلیون تومان مرتب پرداخت میکنم، آیا با افزایش قیمت سکه که الان سی برابر شده و نزدیک سی میلیون تومان می توانند دوباره به روز رسانی کنند و مبلغ مهریه تعیین شده توسط ثبت و دادگاه رو افزایش دهند با توجه به اینکه افزایش قیمت سکه ناشی از تضعیف اقتصاد کشور و تورم افسار گسیخته است در حالی که درآمد من در مقابل این تورم در این کشور سی برابر که نشده !!! یعنی من تا آخر عمر باید تاوان این تورم رو بدهم منی که به هر حال در تعیین مهریه قیمت آن زمان را مد نظر قرار دادم
ممنون میشم راهنمایی فرمایید.🙏🙏🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم با سلام به لحاظ قانونی بله،میتوانند تعدیل کنند و به نرخ روز دریافت نمایند. احتمالا شما با هم توافق کرده اید که سکه تبدیل به پرداخت وجه نقد شده است.