عدم تمکن

دسته بندی : خانواده | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من کارمند یکی از بانکهای اهواز هستم متاسفانه همسرم چند وقتی است به خانه پدریشان مراجعت کردند و اعلام کرده اند که دیگر در اهواز زندگی نخواهند کرد از طرفی سازمان من با انتقال محیط کار اینجانب به شهرستان دیگر موافقت نمیکنند
تکلیف بنده چیست؟
لطفا راهنمایی کنید چه کار باید بکنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام كاربر محترم برابر ماده ١١٠٥ قانون مدني رياست خانواده با زوج است و مطابق ماده ١١١٤ قانون مدني زن بايد در منزلي كه شوهر تعيين مي كند بايد زندگي كند فلذا در صورت عدم بازگشت ابتدا مطابق ماده ١٥٦ قانون ايين دادرسي مدني اول اظهار نامه براي زوجه با موضوع بازگشت به منزل را بدهيد در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمكين به دادگاه تقديم نماييد