07 خرداد 1401

صدور چک و خسارات تاخیر در تأدیه

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .شوهر من یک چک ده سال پیش یک میلیون به کسی داده.الان طرف رفته شکایت کرده.باید چکار کنم.آیا از ما خسارت بابت این ده سال گرفته میشود.یا راه دیگری هم هست لطفا راهنمایی بفرمایید چکار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با درود؛ کاربر محترم؛ با طرح دادخواست دارنده چک، حکم بر محکومیت شوهرتان به پرداخت اصل مبلغ چک و خساران تأخیر در تأدیه صادر می گردد که پس از پروسه رسـیدگی و صدور حکم محکومیت قطعی، اجرائیه علیه شوهرتان صادر می گردد که در صورت عدم توانایی در پرداخت، شوهرتان می توانند دادخواست اعسار از پرداخت جهت پرداخت اقساطی مطرح نمایند..