07 خرداد 1401

درخولست طلاق و اعسار از پرداخت مهریه

دسته بندی : خانواده | صدور گواهی عدم اماکن سازش به درخواست زوج
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

خانمم داخل خونه کارهای ناهنجاری انجام میده مثل اتش زدن قران تهدید کردن به مرگ منوفرزندم ولی نمیتونم ثابت کنم برا طلاق چیکار بکنم مهریش300 سکه هست کارگر هستم ندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید با تعیین تکلیف حق و حقوق مالی خانمتان، اقدام به طلاق همسرتان بنمایید.. در صورت عدم تمکن مالی و عدم توانایی در پرداخت مهریه ایشان، می توانید دادخواست اعسار از پرداخت مطـرح نموده تا دادگاه پس از رسـیدگی و احراز مراتب معسر بودنتان، حکم به پرداحت اقساطی صادر نماید..