02 مهر 1400

قرارداد خصوصی ماده ۱۰ قانون مدنی

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حامد محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ....سال ۹۲ برای دیزاین خانه ام به حساب یه خانم که از قبل بازاریابی کرده بودن پول ریختم ..و از سمت آن خانم اقدامی برایم نشد فقط پول را گرفتن و خدافظ...از طرفی این خانم متاهل شده بودن و من خبر نداشتم گهگاهی پیام عیدی و پیام روزه مره ای رد و بدل شده بود تا اینکه من بخاطر پولم پیام دادم پول منو خوردی بیا پس بده..از پارسال شوهر این خانم همش زنگ میزنه و تهدید میکنه که شکایتت میگنم تو با زنم‌ رابطه داشتی و ...و میگه وکیل گرفتم کارا رو رواله...میخواستم بدونم چه حکمی میتونه برام گرفته باشه چه کار قانونی میتونه بکنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در خصوص بخش اول سوال ، با طرح دعوی مطالبه وجه میتونید مبلغی که واریز کردید را مطالبه و به اعتقاد اینجانب دادنامه به نفع شما صادر میشه ، در خصوص قسمت دوم ، شما اصلا از این موضوع نترسید و بنا به رویه قضایی ، روابط نامشروع باید روابط فیزیکی باشه نه اینکه پیامک ارسال شده باشه ، معمولا رای به اینگونه روابط نمیدن ، شما در اسرع وقت سامانه ثنا ثبت نام بکنید تا از طرح دعوی علیه خودتون مطلع باشید ، به اعتقاد من شوهر و همسر هماهنگ هستن و فقط قصد دارن پول شما را پرداخت نکنن ، اگر فقط روابط در حد پیامک بوده و محتوای پیام ها مطلب خاصی اشاره نشده ، جای نگرانی نیست ضمن اینکه بهترین دفاع در اینگونه شکایت ها انکار می باشد