02 مهر 1400

جهت تغییر نام و نام خانوادگی به کجا مراجعه کنم

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اصلاح شناسنامه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

‌‌
سلام و عرض ادب خدمت شما من در رابطه با عوض کردن اسم و فامیلی چند تا سوال داشتم اول اینکه میشه به صورت آنلاین درخواست بدم و اگه میشه به چه صورته؟؟؟

و اینکه اگه بخوام به صورت حضوری اقدام کنم حتماً باید ثبت احوال منطقه خودمون باشه یا نه فرقی نداره از شهر های دیگه هم مشکلی نداره ؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید به ثبت احوال مکان صدور شناسنامه یا اقامتگاه خود مراجعه نمایید