02 مهر 1400

ایا عدم تمکین زوجه باعث عدم دریافت نفقه میشود

دسته بندی : خانواده | نفقه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام، مادرم 3 ماهه از خونه رفته بدون اجازه پدرم کل وسایل خونه رو هم برده به عنوان جهیزیش، پدرم هنوز دادخواست تمکین نکرده، میخواستم بدونم آیا مادرم میتونه نفقه بگیره اگه میتونه بعداز چند ماه از رفتنش میتونه بگیره، پدرم در این شرایط باید چه کار کنه ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر مادر تقاضای نفقه نمایند به علت اینکه پدر شما دادخواست عدم تمکین نداده است به مادر شما نفقه تعلق خواهد گرفت تا زمانی که پدر شما رای قطعی عدم تمکین را از دادگاه اخذ نماید اگر پدر شما اقدام به دادخواست عدم تمکین نماید و رای قطعی شود و مادر شما نتواند علت عدم تمکین را را اثبات نماید نفقه مادر قطع خواهد شد