02 مهر 1400

سبد گردانی در بورس و عدم سود دهی

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام جناب وکیل وقت بخیر. بنده یک پیج اینستاگرامی بورسی دارم که فعالیت میکنم توش
دو ماه پیش یک استوری گذاشتم در پیج و کسانی که سرمایه های بالای ۱۰۰ میلیون رو جمع کردم در یک گروه و به اعتبار یک شخصی سهامی رو سیگنال کردم تحت عنوان رانتی و بازیگرمحور
اون فردی که میگفت بازیگر سهم هست خیلی مطمئن حرف میزد و بنده هم باور کردم و به اعتبار حرفش به اعضای گروه گفتم سنگین بخرند اما متاسفانه اون شخص به بنده نارو زد و سهم ضرر سنگینی به اعضای گروه داد حالا حدود ۱۰ ۱۵ نفر از اعضای اون گروه میخوان از من‌ شکایت کنند تحت عنوان کلاهبرداری و اغفال وو..
من در اون‌ پیج تبلیغ سبدگردانی هم میکردم
خواستم ازتون سوال کنم ایا از لحاظ قانون این افراد بر علیه من میتونن کاری کنن؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود پیج مخصوص راهنمایی جهت خرید سهام در بورس بوده و بازار سرمایه گذاری هیچگونه تضمینی جهت سود دهی به افراد نیست ضمن آنکه این موضوع نمی‌تواند عنوان کلاهبرداری داشته باشد شما فقط بع عنوان راهنما بوده اید در صورت نیاز میتوانید مشاوره تلفنی رزرو کنید