02 مهر 1400

فسخ قرار نسبت به مفاد قرارداد

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
ملکی داشتم که با یک ملک دیگر معاوضه کردم و در مبایعه نامه درج شد که ملک هر کس در اراضی ملی باشد معامله فسخ میشود
ضمنا من تانکری در ملک داشتم که قرار بر این شد مبلغ ان جداگانه به شخص سوم که من هم قبول کردم پرداخت شود
لازم به ذکر است که بنده تانکر را چون ملک را با طرف تعویض کردم فروختم و حالا نفر سوم نیست و از تفوت دوملک نیز قرار بود مبلغی از پول تانکر کم کنم حالا ملک طرف از اراضی ملی هست ولی طرف معامله رو فسخ نمیکنه در ضمن وقتی هم میگیم میگه من تانکر رو خریدم اونو بر میدارم ملک رو تحویل میدم هیچ سند و کاغذی هم بابت خرید و دادن پول تانکر نداره ایا میتونه چنین ادعایی بکنه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم درمورد تانکر هرشخصی مدعی ادعای باشد باید ان را با مدرک محکمه پسند اثبات نماید درمورد فسخ نیز در مفاد قرارداد اورده شده در صورت مستحق الغیر بودن زمین معامله فسخ میباشد شما میتوانید از طریق دادگاه اقدام نمایید