اعتبار وصیت نامه تا ثلث اموال

دسته بندی : ارث و امور حسبی | اخراج ثلث
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام پدر بنده چند سال فوت کرده و مادرم در خانه پدری زندگی میکند و برادرم الان شکایت کرده که باید خانه پدری را بفروشید. و سهم ارث را بدهید ، و ما یک وصیت نامه از پدرمان داریم بصورت دست نویس که امضاچهار شاهدواثر انگشت و مهر اسم پدرم در آن است و دران قید شده که واگذار کردم سه دنگ به همسرم و سه دنگ به فرزندان دختر ، و بعداز فوت همسر آن سه دنگ به فرزند پسر برسد ، آیا این وصیت نامه اعتبار دارد و طبق آن دیگر برادرم نمی‌تواند خانه را بفروشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام وصیت نامه تا ثلث اموال نافد میباشد و مازاد بر آن نیاز به اجازه و تنفیذ وراث دارد.یعنی اگر برادر شما رضایت ندهند به صورت قانونی واز طریق مرجع قضایی در خصوص ارثیه تصمیم گیری میشود.