02 مهر 1400

پشیمانی از معامله و استرداد مبیع

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
ناصر محمدحسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیرمن چندسال پیش باخانومم مشکل پیدا کردیم رفت درخواست طلاق ومهریه دادتاااانم مهریشو میدم
من قبل طلاق دو تن برنج از یکی ازدوستام گرفتم برای کسب درامدوبه پدرزنم دادم که باهم بفروشیم که زد طلاق گرفتیم من الان شکایت کردم که بتونم برنجم بگیرم چندسال میگذره خودش اعترافم داده توپرونده ام هست مشکل اینجاس این برنجی که ازیکی ازدوستام گرفته بودم پولشونداده بودم گفتم بفروشم پولشوبدم
الان مشکل اینجاس که دوستم اظهارنامه نوشته که برنج واسه خودشه برای من نیست میگم این اظهارنامه کافیه بالای شکایت کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

این اظهارنامه نمیتواند دلیلی به نفع طرف مقابل باشد. شما هم سعی کنید در اولین فرصت وجه معامله را پرداخت کنید.