02 مهر 1400

عدم حضور خریدار ماشین به تعویض پلاک

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
ناصر محمدحسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. ماشینی را با قولنانه فروختم و ۵ میلیون از پولش را گذاشتیم برای تعویض پلاک. اما پس از دو ماه خریدار حاضر به تعویض پلاک نشده است. آیا برای جلوگیری از سوء استفاده احتمالی میتوانم پلاک را مفقودی اعلام کنم؟ در ضمن هیچ مدرکی از ماشین در دستم نیست.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما باید برای حضور وی در مرکز تعویض پلاک دعوای الزام به تنظیم سند رسمی و تحویل مدارک خودرو به استناد قولنامه تنظیم کنید.