09 خرداد 1401

رفع اثر از چک ضمانی و امکان ایجاد مشکل

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سال ۹۳ چک ۸۰ میلیونی بابت تضمین سند یک واحد آپارتمان به خریدار داده ام اما سند در تاریخ مقرر حاضر نشد خریدار ازمن شکایت نمود چون من هم اپارتمان را ازشخصی دیگری خریداری کردم خریدار شکایتشو رد کرد حالا پس از گذشت ۷ سال درخواست رفع سو اثر چک دادم که دیگه داخل سیستم بانک مرکزی چک برگشتی ندارم و دسته چک جدید هم گرفتم حال خریدار بابت اون چکی دستش هس میتواند واسم مشکل ساز بشه برام

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در اینخصوص به استناد به حکم صادره مبنی بر رد شکایت دارنده چک؛ بهتر است از طریق ارسال اظهارنامه ای، مراتب استرداد لاشه چک امانی را از وی بخواهید تا در آینـده مشکلی از این حیث برایتان حادث نگردد..