اجاره ی منزل مشترک توسط مرد بدون مشورت زن

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.مدت اجاره منزل مشترک به پایان رسیده ،مرد می‌تواند بدون اجازه از همسرش منزل جدید اجاره کند وجابجایی جهیزیه انجام دهد؟درضمن هیچ شرط ضمن عقد درمهریه وجود ندارد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به این که هیچ شرطی وجود ندارد و زن طبق قانون در محل سکونت تابع همسر است بله مرد چنین اختیاری داردمگر این که در حال طلاق باشند و زن در پروسه ی استرداد جهیزیه باشد.